QUÈ SON?

El projecte dels Imprescindibles de Canal Reus va néixer amb motiu del 15è aniversari de la televisió local amb l’objectiu de guardonar les persones, projectes o entitats que sovint de manera desinteressada ajuden a mantenir el pols vital de les nostres contrades.

Dos anys més tard es va recuperar aquesta idea amb la intenció de convertir-la en un reconeixement anual. Es decideix mantenir-ne l’essència i que sigui la ciutadania qui proposi les candidatures i n’esculli els preferits.

Un cop assolida la 6a edició, no hi ha dubte que els Imprescindibles de Canal Reus són un dels premis més arrelats i consolidats del nostre territori, que ha permès posar en valor a més de 50 entitats reconegudes com el motor ciutadà, social i cultural de Reus i el Baix Camp.

FUNCIONAMENT

Consta d’un procés participatiu ciutadà. Per tant, són les entitats i els ciutadans qui ens fan conèixer els 10 imprescindibles; aquells que, durant tots aquests anys, han estat treballant per afavorir la societat i sovint ho han fet en veu baixa.

LA GALA

Des que es va crear l’any 2013 s’ha convertit en l’esdeveniment de l’any a Reus i a la comarca. Una festa per reconèixer la tasca i esforç d’entitats, projectes i persones de Reus i el Baix Camp que també combina espectacle, emoció, humor i diversió.

Presentada per un periodista de prestigi com Xavier Graset, la gala dels Imprescindibles combina el lliurament de premis amb diverses actuacions musicals en directe i també moments emotius que recorden persones que han estat imprescindibles per a la ciutat i la comarca però que malauradament han traspassat