GALA 2017

Gala Imprescindibles de l’any 2017

L’Hospital de Dia Mas Sabater-Fundació Esclerosi Múltiple ha estat escollit com a més Imprescindible de l’Any 2017. La ciutadania, a través dels vots emesos als Mercats de Reus i a www.elsimprescindibles-canalreustv.cat, s’ha decantat per aquesta entitat privada sense ànim de lucre.

En una gala que s’ha fet al Teatre Fortuny amb la presència de 800 persones, l’Hospital de Dia Mas Sabater-Fundació Esclerosi Múltiple s’ha endut el màxim reconeixement a mans de la presidenta del Consell d’Administració de Canal Reus TV, Rosa Rueda, i la presidenta de Vermuts Miró, Remei Prats. Els altres Imprescindibles de l’Any 2017 que han estat reconeguts a la cerimònia han estat l’Associació de Dones la Dàlia, el Club Esportiu Santes Creus, Còdol Educació, l’Escola de Dansa Artis Reus, Òmnium Cultural Baix Camp, l’Orfeó Reusenc, el Reus Deportiu d’Hoquei, Xavier Filella i Xavier Pàmies Sistaré.

El Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ atorgat per Vermuts Miró, que ha lliurat el periodista Isaac Albesa, ha estat per a la Federació d’Associació de Veïns de Reus (FAVR), en especial per la gala solidària organitzada per l’entitat. El premi ha estat recollit pel seu president Valentín Rodríguez.

Exhibició artística al Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny, un altre cop ple a vessar, ha estat testimoni d’una gala, presentada pel periodista Xavier Graset i que ha estat tota una exhibició d’arts escèniques.

Un esdeveniment que ha comptat amb la participació directa de més de 300 persones entre treballadors de Canal Reus TV i artistes. Entre els números més destacats de la nit ha sorprès l’actuació de diverses escoles de Batucada amb més de 60 integrants o la lip-dub realitzada per les gimnastes rítmiques del Club Natació Reus Ploms, del Reus Deportiu, de La Salle i del Manyanet amb uns 100 participants.

Un dels moments més divertits ha estat protagonitzat per la companyia teatral del Bravium amb una actuació còmica i, a la vegada, molt crítica amb alguns dels moments que s’han viscut durant els darrers mesos a nivell polític. L’actuació de La Ridens de Gerard Domènech i Edu Méndez també ha arrencat els somriures del públic amb el seu número còmic de teatre gestual.

Un altre dels atractius de l’esdeveniment ha estat l’actuació musical dels rapsodes Dolors Esquerda i Salvador Forès que han interpretat uns versos de Ramon Muntanyola.

Per la seva part, l’Escola de Dansa del Centre de Lectura ha dut a terme una versió clàssica de l’èxit de l’any ‘Despacito’, de Luis Fonsi.

Com cada any, els treballadors de Canal Reus TV han tingut un paper protagonista a la gala. Els redactors de Canal Reus TV, Ariadna Escoda, Jordi Olària, Anna Fortuny, Adrià Morte i Sílvia Sagalà han versionat la cançó italiana ‘Parole’ i el tema de Queen ‘Don’t stop me now’. La interpretació d’aquestes cançons ha comptat amb l’acompanyament dels ballarins de l’Escola de Dansa Artis.

La cerimònia s’ha tancat amb una actuació coral de Marc Andreu, Fito Luri, Jordi Bertran, Jordi Salvadó, Jordi Gil, Enric Company, Gerard Marçal i Xavier Graset que, vestits de dona, han versionat la cançó ‘I’m just a gigolo’.

El centre neurorehabilitador de referència al Camp de Tarragona

L’Hospital de Dia Mas Sabater- Fundació Esclerosi Múltiple va obrir les portes a Reus l’any 2001 i, des d’aleshores, s’ha convertit en el centre neurorehabilitador de referència del Camp de Tarragona. El Mas Sabater ha esdevingut la seu a Reus de la Fundació Esclerosi Múltiple, una entitat privada sense afany de lucre que va néixer a Barcelona l’any 1989.

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple, l’Hospital de Dia Mas Sabater no ha deixat de treballar per oferir un programa integral que engloba àmbits com la fisioteràpia o la neurologia. A més, una vegada a l’any potencia la campanya ‘Mulla’t’: els mateixos usuaris de l’Hospital de Dia fan difusió d’una campanya que sensibilitza la societat al voltant de l’esclerosi múltiple.

View post on imgur.com