GALA 2015

REVIU LA GALA SENCERA

Gala Imprescindibles 2015

La gran nit dels premis Imprescindibles de l’Any 2015 al Teatre Fortuny de Reus va ser tot un èxit ciutadà. Més de 800 persones van omplir el coliseu reusenc, on van presenciar un esdeveniment ple d’humor, dansa i música. Un show en majúscules, que es va poder seguir per Canal Reus TV i a www.canalreustv.cat, i en el qual es va resoldre el misteri més ben guardat: els més de 5.000 vots de la ciutadania van convertir la Fundació Mossén Frederic Bara en l’Imprescindible de l’Any. Els altres candidats que optaven al premi, i que també van rebre reconeixement, van ser: l’Associació de donants de sang del Baix Camp, l’Aula de Sons, Càritas Baix Camp, la Fundació Privada Reddis, Reus Imperials, Josep Baiges, Mossèn Josep Moreno, la Nit d’artistes de Cambrils i el projecte Som la Pera.

L’altra incògnita, el lliurament del Premi Especial ‘Etiqueta Negra’ de Vermuts Miró va ser un dels moments més emocionants de la nit. El guardó se’l van endur Les Artistes Locals, la companyia teatral formada pel trio Alba Aluja, Irene Benavent i Georgina Llauradó.

L’espectacle es va apoderar de la gala, presentada pel periodista Xavier Graset. De fet, una de les artistes premiades, Georgina Llauradó, va protagonitzar uns minuts estel·lars. Acompanyada pel cor de l’Orfeó Reusenc i la coral infantil Alberichor, la cantant va interpretar l’emblemàtic “Mai caminaràs sol”.

El cantautor Fito Luri també es va afegir a la festa. Amb la coreografia de Carlota Moragas i el so del saxo de Xavier Pié; Luri es va fer seu el teatre amb la cançó del seu darrer disc “Però que bonica”. I qui mai falta a la cita amb l’espectacle és la gent del Bravium Teatre, que van arrencar les rialles del públic amb un esquetx escenificat en qualsevol plaça del Baix Camp. Les sorpreses, però, no es van acabar aquí. Tot el teatre es va fer un selfie col·lectiu de la mà de Marc Andreu i Fran Ramírez. També va cridar l’atenció del públic l’actuació dels dos presentadors del Notícies, Elizabeth López i Jaume Vich, que van ballar un número de claqué juntament amb els ballarins de l’Escola de Dansa Artis-Fraga.