Ja coneixem els 10 Imprescindibles del 2021!

Imprescindibles Canal Reus

Canal Reus torna a posar sobre la taula el llistat de les entitats i associacions imprescindibles del territori. Aquest dijous al vespre s’han donat a conèixer el llistat dels 10 candidats a convertir-se en imprescindible de l’any. Juntament amb la presentació també s’han posat en marxa les votacions a través del web dels Imprescindibles de Canal Reus. 

Els 10 imprescindibles 

Imprescindibles del 2021
Imprescindibles del 2021

El llistat de candidats ha sorgit de les propostes dels Indispensables, un nodrit grup d’entitats, associacions i personalitats de la ciutat i el territori que participen activament de l’elecció dels candidats a imprescindibles en l’anomenada Nit dels Indispensables. 

Enguany, per culpa de la pandèmia, aquestes propostes s’han hagut de recepcionar telemàticament. Dels centenars de propostes que s’han rebut, les més votades han estat les següents. 

Gràcies a les propostes i les votacions dels participants, el llistat dels 10 candidats, tots ells ja imprescindibles, serà sotmès ara a la votació popular.