Els indispensables cerquen els Imprescindibles

Més d’un centenar de persones a títol individual o bé en representació de les seves entitats han votat fins a cinc possibles candidatures que abasteixen les categories d’ensenyament, cultura, esport, acció social, Baix Camp i una personalitat per escollir els Imprescindibles del 2017. L’acte organitzat per Canal Reus Televisió i Vermuts Miró aquest dijous al vespre al Palau Bofarull, cedit per la Diputació de Tarragona, ha contribuït a dibuixar els projectes imprescindibles d’enguany.

“Per nosaltres és fonamental mantenir l’essència dels premis que és que no siguem nosaltres sinó que siguin les entitats els que ens transmetin quin són els projectes imprescindibles”, ha afirmat el director de Canal Reus TV, Sergi Vallhonrat. Per això, ha afegit “aquestes persones són els nostres indispensables per tal d’aconseguir els imprescindibles”.

I tot això, no seria possible sense la col·laboració de Vermuts Miró, que amb el Premi Especial Miró Etiqueta Negra segueix apostant fermament pels de casa. El seu gerent Carles Prats ha assegurat que “tenim un arrelament molt fort a Reus i al Baix Camp” i, per aquesta raó “volem seguir premiant a aquells projectes que a vegades no estan del tot reconeguts tot i l’esforç que fan any rere any”. I en aquesta línia, Prats ha reafirmat que “ens sembla una bona combinació apostar conjuntament amb Canal Reus TV”.