Busquem els noms dels Imprescindibles del 2017

Un Imprescindible és una persona o entitat que, gràcies a la seva tasca quotidiana, esdevé un motor que fa tirar endavant la ciutat i la comarca. Com que el reconeixement és un valor que s’atorga de manera col·lectiva, volem que ens ajudis a escollir els candidats a formar part dels Imprescindibles de l’any 2017. Per fer-ho, només cal que cliquis aquí, que ens diguis qui és la persona o entitat que consideres que és imprescindible per a la comarca i que ens diguis el perquè. Sovint les persones que mereixen un reconeixement fan la seva feina de manera discreta, sense cridar l’atenció, i és per això que volem que ens ajudis a descobrir plegats qui seran els Imprescindibles d’enguany.

[button link=”https://elsimprescindibles.cat/candidatures-2017/” size=”large” target=”_self” icon=”cog” color=”red” lightbox=”true or false”]Proposa els teus candidats [/button]

Tens temps fins al 15 d’octubre per fer-nos arribar la teva proposta. A partir d’aquí, Canal Reus TV elaborarà una llista amb les deu persones o entitats que hagin estat més ben valorades pels ciutadans de Reus i el Baix Camp. Posteriorment obrirem una votació, tant virtual com presencial, per escollir la persona o entitat més Imprescindible de l’any 2017.

La Gala dels Imprescindibles tindrà lloc el 20 de gener del 2018 al Teatre Fortuny de Reus. Allà s’atorgaran els premis Imprescindibles 2017 i també el Premi Especial Etiqueta Negra, en el marc del qual Vermuts Miró lliura una distinció a una persona, col·lectiu o iniciativa que hagi tingut una trajectòria reeixida en el darrer any en l’àmbit cultural o social.

 

Amb el suport de:miro