S’han rebut fins a 80 propostes!

[one_half]

El passat 15 de setembre es va tancar el procés de recepció de possibles candidatures als 10 Imprescindibles del 2016. Durant un període de temps que es va iniciar el 10 de juny, tot aquell que volgués, podia enviar propostes de Reus i del Baix Camp a través d’aquesta mateixa web. A mesura que anàvem rebent els possibles candidats amb la seva justificació corresponent, la llista s’anava fent més llarga i diversa. Fins a 80 propostes de tota la comarca formen aquesta llista que servirà de guia i consulta de cara a l’elecció dels 10 candidats finals.

Arribats a aquest punt, més de 200 entitats i personalitats del Baix Camp prèviament seleccionades, assumeixen la responsabilitat d’assenyalar els 10 més Imprescindibles de l’any,

[/one_half][one_half_last]

els quals poden ser tant de dins de la llista com de fora. Una tasca difícil i compromesa però que estem segurs que les entitats sabran assumir amb objectivitat i sentit de la justícia.

L’Imprescindible de l’any també és cosa teva

Una vegada els 10 candidats surtin a la llum, s’iniciaran les votacions per elegir l’Imprescindible de l’any. Repetint la fórmula de l’edició passada, tant es podrà votar de forma presencial a través d’urnes repartides per la ciutat com online a través del web. Aquest procés obert a la ciutadania no s’iniciarà fins a mitjan novembre, deixant aproximadament un mes per poder votar.

[/one_half_last]