El projecte ‘Som la pera’, una iniciativa per a fomentar els bons hàbits entre els joves

El projecte 'Som la pera', una iniciativa per a fomentar els bons hàbits entre els joves

[one_half]

Menjar fruita i verdura, fer esport freqüentment… tothom sap la teoria, el problema ve quan s’ha d’aplicar a la pràctica. Per resoldre aquest problema en els joves es va crear el projecte europeo ‘EYTO’ (European Youth Tackling Obesity), que a Catalunya s’ha dut a terme sota el nom ‘Som la pera’ i amb la supervisió del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS-TECNIO), la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, l’Hospital Sant Joan de Reus i la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació.

[/one_half]

[one_half_last]

La peculiaritat d’aquest projecte és que els encarregats de crear les activitats i explicar-les als joves son els mateixos joves. En aquest cas, cinc estudiants dels institus Gaudí i Gabriel Ferrater de Reus van ser els artífex de fer col·laborar els seus companys, explicant-los tots els exercicis de manera que arribés millor i obtingués millors resultats.

Si vols saber més del projecte ‘Som la pera’, pots fer-ho fent clic aquí.

 [/one_half_last]