L’Associació de Donants de Sang del Baix Camp aconsegueix triplicar les donacions

Des de que es va crear l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp s'han triplicat les donacions

[one_half]

Quan al 1999 es va crear l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp els ulls de tothom estaven ficats a les dades. Aquell any van ser 2.384 els donants a la nostra comarca, xifra que l’Associació es va proposar augmentar des del minut zero. Ara, 16 anys després, s’ha aconseguit superar els 7.600 donants anuals.
[/one_half]

[one_half_last]

Des de l’Associació de Donants de Sang es continua treballant per augmentar, any rere any, aquesta xifra. Amb diferents activitats de conscienciació, organitzant maratons de donació i aconseguint col·laboradors lluiten per fer més gran el projecte.  L’objectiu és arribar a tots els racons del Baix Camp on hi pugui haver un donant disposat a donar sang, disposat a donar vida.

Si vols saber més de la feina de l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp visita el seu espai a la web fent clic aquí.

 [/one_half_last]